Thinkme ICT

Interesse? Neem vrijblijvend contact op voor meer info.

Wat is Microsoft Azure?

Microsoft Azure is het cloudplatform van Microsoft: een groeiende verzameling geïntegreerde online services. Virtuele Machines, databases, data-storage, netwerken en diverse andere toepassingen, waarmee u sneller en flexibeler kunt werken, meer kunt doen en geld bespaart. Maar Azure is uiteraard meer...

 

Azure is klaar voor hybride

Van sommige cloudproviders moet u kiezen tussen uw datacenter en de openbare cloud. Azure doet dat niet. Dankzij de hybride, zakelijke cloudoplossingen hebt u het beste van beide, waardoor u uw IT-opties eenvoudig kunt uitbreiden. Met Azure worden gegevensopslag, -back-up en -herstel efficiënter en betaalbaarder. Het is ook makkelijker toepassingen te bouwen, zowel op locatie als in de cloud.

 

Het is open en flexibel

Azure ondersteunt alle besturingssystemen, talen, programma's en frameworks, van Windows tot Linux, van SQL Server tot Oracle en van C# tot Java. Met Azure hebt u het beste van Windows- en Linux-ecosystemen, zodat u geweldige toepassingen en services kunt ontwikkelen die compatibel zijn met elk apparaat.

 

 

Azure werkt altijd

U deelt hetzelfde voor ondernemingen geteste platform dat wordt gebruikt door Skype, Office 365, Bing en Xbox. Azure biedt een SLA met een beschikbaarheid van 99,95%, 24x7 technische ondersteuning en 24-uursstatuscontrole. Daarom vertrouwt meer dan 57% van Fortune 500-bedrijven tegenwoordig op Azure.

Het is betaalbaar en schaalbaar

Azure kan snel op- en neerwaarts schalen om te voldoen aan de vraag, dus u betaalt alleen voor wat u gebruikt. Dankzij facturering per minuut en het streven om populaire infrastructuurservices zoals berekeningen, opslag en bandbreedte voor een concurrerende prijs aan te bieden, krijgt u altijd waar voor uw geld.

 

Het is overal

Azure wordt uitgevoerd op een groeiend mondiaal netwerk van door Microsoft beheerde datacenters over 13 regio's, waardoor u een breed scala aan opties hebt om toepassingen uit te voeren en ervoor te zorgen dat uw klanten altijd kunnen genieten van uitstekende prestaties. Azure is bijvoorbeeld de eerste multinationale cloudprovider in het Chinese vasteland en wordt almaar uitgebreid naar nieuwe regio's over de hele wereld.

 

 

Interesse? Neem vrijblijvend contact op voor meer info.