Thinkme ICT

Interesse? Neem vrijblijvend contact op voor meer info.

Microsoft Dynamics NAV, het voormalige Navision, is wereldwijde enterprise resource planning (ERP) software die kleine en middelgrote ondernemingen helpt bij het beheren van hun boekhouding en financiën, supply chain, en andere operaties. De software is snel te implementeren, makkelijk te gebruiken, en ondersteunt uw groeiambities. Begin met wat je nu nodig hebt, en pas de software eenvoudigweg aan als uw behoeften veranderen. In de Cloud van Microsoft of op uw servers — de keuze is aan jou.

Elk bedrijf is afhankelijk van zijn werknemers en de middelen die zij ter beschikking hebben om hun werk efficiënt uit te voeren. Hoe meer u hen wapent met de informatie en hulpmiddelen die ze nodig hebben, hoe meer uw bedrijf kan bloeien.

Veel bedrijven bereiken een punt waarop de hulpmiddelen die eerst hun groei ondersteunden, hun nu weerhouden alert en doordacht te reageren. Verbind uw medewerkers, processen en systemen en neem zo beslissingen die uw bedrijf laten groeien en bloeien. Met Microsoft Dynamics NAV en Office 365 kunt u:

  • uw e-mail, agenda en bestanden samenbrengen met data, rapporten en bedrijfssoftware
  • Een zicht krijgen op het grote geheel en met één klik toegang krijgen tot de details.
  • Altijd productief blijven met beveiligde toegang van eender elke plaats.
  • Eenvoudiger werken met één wachtwoord en één gebruikerservaring.
  • IT-middelen vrij maken en zo concentreren op uw groei.

Ontdek hoe Microsoft Dynamics NAV en Office 365 efficiënt samenwerkenMS Dynamics NAV kan gebruikt worden ter ondersteuning van:

Financiëel beheer
Aankoopbeheer
Voorraad- en magazijnbeheer
Productie
Distributie
Contactbeheer (CRM)
Verkoop en Marketing
Service beheer
Beheer van de werknemers (HRM)
Project & Resource beheer

 

MS Dynamics NAV is ook beschikbaar op iPad, Android en Windows tablets. Download de applicatie via de App Store, de Windows Store of Google Play.

 
 
 
Powered by:

 
 
Interesse? Neem vrijblijvend contact op voor meer info.