Power BI

Interesse? Neem vrijblijvend Contact op voor meer info.

bron: https://powerbi.microsoft.com/nl-nl/desktop/

Van gegevens naar inzicht naar actie met Power BI Desktop

Maak rijke, interactieve rapporten waarmee visuele analyses altijd binnen handbereik zijn, helemaal gratis.

Eenvoudige rapportbewerking

Verbinding maken met alle gegevens die voor u van belang zijn

Verken overal uw gegevens, in de cloud of on-premises, waaronder big data-bronnen als Hadoop en Spark. Power BI Desktop biedt inmiddels verbindingen met honderden bronnen, en dat worden er steeds meer, zodat u voor veel verschillende scenario's waardevolle inzichten kunt opdoen.

Gegevens eenvoudig voorbereiden en modelleren

De voorbereiding van gegevens heel veel tijd in beslag nemen. Dankzij de gegevensmodellering van Power BI Desktop is dat niet langer nodig. U kunt met een paar muisklikken gegevens uit meerdere bronnen opschonen, transformeren en verfijnen. Kies dus voor een oplossing waarmee u dagelijks meer tijd overhoudt.

Geavanceerde analyses combineren met de vertrouwdheid van Excel

Met Power BI-functies als snelle metingen, groeperen, prognoses en clustering geeft u zakelijke gebruikers de mogelijkheden om gegevens uitgebreid te analyseren en patronen te identificeren die ze anders wellicht hadden gemist. Ervaren gebruikers hebben met krachtige DAX-formules de volledige controle over hun model. Als u bekend bent met Excel, voelt u zich al snel thuis in Power BI.

Interactieve rapporten maken die zijn afgestemd op uw bedrijf

Maak prachtige rapporten met interactieve gegevensvisualisaties. Vertel het verhaal van uw gegevens via een canvas met functionaliteit voor slepen en neerzetten en meer dan 85 moderne gegevensvisuals van Microsoft en partner, of maak uw eigen visuals dankzij het open source-framework voor aangepaste visuals van Power BI. Ontwerp uw rapport met hulpmiddelen voor thema's, opmaak en lay-out.

Iedereen kan overal ontwerpen

Maak visuele analyses mogelijk voor de mensen die dit nodig hebben. Maak rapporten die zijn geoptimaliseerd voor mobiele apparaten die mensen onderweg kunnen bekijken. Publiceer vanuit Power BI Desktop naar de cloud of on-premises. Sluit rapporten die gemaakt zijn in Power BI Desktop in bestaande apps of websites in.

 

Klaar om meer inzicht te krijgen in uw bedrijf met Power BI? 

Twijfel niet om een demo aan te vragen, de mogelijkheden te bespreken of een persoonlijke offerte te ontvangen. Contacteer ons!.

 

bron: https://powerbi.microsoft.com/nl-nl/desktop/

Interesse? Neem vrijblijvend Contact op voor meer info.