Uw partner naar meer

Onze innovatieve bedrijfssoftware lanceert de toekomst van uw bedrijf.

Onze diensten

Onze focus ligt op het leveren van krachtige softwareoplossingen die uw bedrijf efficiënter en concurrerender maken. Uw idee, onze uitdaging. Verander de toekomst van uw bedrijf vandaag.

Bedrijfssoftware

We begrijpen dat elk bedrijf zijn eigen uitdagingen en doelen heeft, daarom implementeren wij bedrijfssoftware die naadloos aansluit bij uw zakelijke behoeften. Onze totaaloplossing helpt bedrijven om alle afdelingen binnen uw bedrijf te verbinden, bedrijfsprocessen te stroomlijnen, klantinteracties te verbeteren en onderbouwde beslissingen te kunnen nemen.

Web & Mobiele applicaties

Ons team van ontwikkelaars en ontwerpers werkt nauw met u samen om een intuïtieve en betrouwbare applicatie te bouwen die aansluit bij al uw noden. Of het nu gaat om een mobiele app voor Android en iOS of een webapplicatie, met onze transparante aanpak duiken we zonder aarzeling in uw complexe vraagstukken. Door onze softwareoplossingen wordt uw succes een garantie.

Integraties en API's

Breid uw mogelijkheden maximaal uit door naadloos te koppelen met externe systemen en diensten. Onze interfaces maken complexe processen eenvoudig en verbeteren de efficiëntie. Vereenvoudig complexe koppelingen en perfectioneer uw workflows. Kies voor integraties en API's die uw bedrijf naar de toekomst leiden.

Belfond

Wij zijn een ambachtelijke producent van fond en bouillon. Doordat we snel een groei doormaken, hebben we nood aan een kwalitatief ERP-pakket dat onze groei kan ondersteunen.

Start vandaag nog

Savic Group

Wij zijn een machineconstructeur met specialisatie in waterverneveltechniek. We hebben uiteindelijk voor Thinkme gekozen omwille van een goeie connectie met het bedrijf.

Start vandaag nog

Beugnies Les Chocolats

Wij zijn een ambachtelijke producent van luxe chocolade en ijs. We vonden dat het tijd was om onze meerdere pakketten te vervangen door één centraal ERP-programma.

Start vandaag nog